Κυρίες/ κύριοι Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας Βορείου Ελλάδος, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού, καλεί όλα τα μέλη της Εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Ιουνίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ. στη στέγη της Εταιρείας, Αγίας Τριάδος 9, με την παρακάτω ημερήσια διάταξη:

  • Έκθεση πεπραγμένων και διαχειριστικός απολογισμός περιόδου 2021-2023
  • Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο 2021-2023
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρονική περίοδο 2023-2025 (σύμφωνα με το άρθρο 12 του Καταστατικού)

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού, η Τακτική Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν παρίστανται οι μισοί συν ένας των ταμειακώς τακτοποιημένων Τακτικών Μελών της. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση συνέρχεται στις 28 Ιουνίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε η συνέλευση θεωρείται σε απαρτία με οσαδήποτε ταμειακώς τακτοποιημένα Τακτικά Μέλη παρόντα.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Εταιρείας διεξάγονται κάθε δύο έτη κατά την τακτική Γενική Συνέλευση και με μυστική ψηφοφορία. Τη ψηφοφορία εποπτεύει τριμελής Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από έναν Πρόεδρο και δύο Μέλη, οι οποίοι υποδεικνύονται από την Γενική Συνέλευση. Κάθε ταμειακώς τακτοποιημένο Τακτικό Μέλος έχει δικαίωμα να υποβάλλει υποψηφιότητα. Υποψηφιότητες υποβάλλονται με αίτηση τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στη Γραμματεία του Δ.Σ, ιδιοχείρως ή με e-mail στο eibbe@otenet.gr

Με τιμή για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Λεμονιά Σκούρα  Γεωργία Γκιούλα